Publikace: Příprava pokrmů I. - kolektiv autorů. Kniha žáky informuje o hygienických zásadách při přípravě pokrmů, předkládá základní legislativu v oblasti nákupu, značení či skladování potravin a ukazuje, jak v kuchyni připravit maso, obiloviny a jiné. Na tento titul navazuje ve stejné ediční řadě publikace Příprava pokrmů II. Publikace: Příprava pokrmů I. - kolektiv autorů.

Koupit za 301 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Publikace: Příprava pokrmů I. - kolektiv autorů. Kniha žáky informuje o hygienických zásadách při přípravě pokrmů, předkládá základní legislativu v oblasti nákupu, značení či skladování potravin a ukazuje, jak v kuchyni připravit maso, obiloviny a jiné. Na tento titul navazuje ve stejné ediční řadě publikace Příprava pokrmů II. Publikace: Příprava pokrmů I. - kolektiv autorů.
Zobrazit více

Parametry

Autor kolektiv autorů
Jazyk české
Nakladatelství Raabe
Rok vydání 2015
Vydavatel RAABE
Výrobce Raabe
Počet stran 132